top of page
Om oss

VI BIDRAR MED

Erfaren konsultkompetens

Med vår erfarenhet och expertis inom VVS-branschen hjälper vi er att hitta de smartaste och mest kostnadseffektiva lösningarna för ert projekt. Vi strävar alltid efter att vara innovativa och att tänka utanför boxen för att hitta lösningar som är både hållbara och energieffektiva. 

School

Bred kompetens

dig (6).png

Energieffektiva lösningar

Namnlös design (8).png

En trygg partner hela vägen

Vi erbjuder VVS-projektering av alla olika typer av fastigheter, både i den offentliga och privata sektorn, allt från vårdcentraler, skolor, bostäder, industrier, kontor etc.

Vi erbjuder även utredningar i befintliga fastigheter för att identifiera och föreslå energieffektivare lösningar.

Vi kan medverka med vår expertis redan från tidiga skeden, t.ex förstudie och systemhandling till projektering av Bygghandlingar och Förfrågningsunderlag för AB04 och ABT06.

Våra expertområden

VAD BEHÖVER NI HJÄLP MED?

Vi erbjuder rådgivning och projektering inom följande områden

Namnlös design (1).png

Ventilation

Namnlös design (3).png

Komfortkyla

Namnlös design (2).png

Värme & Sanitet

En trygg samarbetspartner hela vägen

Loggor förslag till ReKonik AB (36)_edited.jpg

Skräddarsydda helhetslösningar

Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver en individuell och strategisk planering. Därför erbjuder vi en omfattande analys av era behov och önskemål för att kunna skapa en hållbar och effektiv lösning för er.

Loggor förslag till ReKonik AB (37)_edited.jpg

Ett effektivt team som arbetar utifrån era behov

Vi förstår att tid och budget är viktiga faktorer i varje projekt –därför arbetar vi effektivt med stort fokus på kvalité. Vi kan också ge er eller era kunder råd om hur ni kan spara pengar på lång sikt med driftoptimerade system och energieffektiva produkter.

Loggor förslag till ReKonik AB (38).png

Innovativa lösningar

Vi följer den tekniska utvecklingen i VVS-branschen noga för att i kombination med vår erfarenhet och kompetens tillämpa smarta och innovativa lösningar och därigenom skapa goda förutsättningar för att våra system ska bli de mest hållbara- och verksamhetsanpassade lösningarna utifrån beställarens önskemål, förutsättningar och ambitioner.

Vårt hållbarhetsfokus
Skärmavbild_2023-04-16_kl._20.57.11-removebg.png

VÅRT FOKUS

Energieffektiva lösningar

Genomtänkt planering

Beställares höga krav på energieffektivitet och hållbarhet ökar behovet av noggrann planering och kartläggning. Med hjälp av vår VVS-projektering kan ni säkerställa att fastigheten får en god inomhusmiljö utan att det leder till överdriven energiförbrukning och ökade kostnader. En noggrann planering från start kan göra hela processen mycket smidigare. Vi hjälper er med allt från projektering till upphandling, installationsledning och uppföljning.

Genomtänkta förbättringar

Vi har också omfattande kunskap och erfarenhet av att förbättra inomhusmiljön och minska energiförbrukningen i befintliga byggnader. Vi kan hjälpa er att göra betydande förbättringar i inomhusmiljön samtidigt som vi minskar energiförbrukningen, vilket resulterar i en mer kostnadseffektiv fastighet med bättre förutsättningar för både människor och miljön.

Namnlös design (8).png

Lyckade samarbeten ger lyckade projekt

Vi är övertygade om att det största värdet skapas när konsulter och entreprenörer kan dela sina erfarenheter och kunskaper för att tillsammans hitta bra tekniska lösningar.

Offertförfrågan

Hur kan vi hjälpa er?

Vi förstår att varje kund har unika önskemål och krav, och därför skräddarsyr vi våra tjänster för att passa just era behov. Vår strukturerade arbetsprocess underlättar för båda parter och hjälper oss att säkerställa att ni får lägsta möjliga totalkostnad.

Är ni i behov av en erfaren och kompetent konsult för ert nästa projekt? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Behöver ni ingenjörskompetens för att skapa en komplett system- och bygghandling? Behöver ni stöd för upphandling, hjälp med installationsledningar eller uppföljning av anläggningar i drift? Vi finns här, redo att hjälpa er uppnå era mål.

Namnlös design (11).png

Vårt dedikerade team

Vårt team
BIld- SM_edited.png
dig (2)_edited.jpg

Med ReKonik som projektör får ni en trygg, kompetent och erfaren samarbetspartner från början till slut.

Kontakt
bottom of page